Egyszerű zabpelyhes, mézes, barnacukros, gyümölcsös sütemény
Hozzávalók
tésztához:
Mézes-gyümölcsös mix:
Elkészítés
Gyümölcsök előkészÍtése
A süti gyümölcsös része
Add hozzá a gyümölcsöket, néha keverd meg, ha puhák a gyümölcsök, zárd el alatta a tüzet.
Ennek a tetejére kell majd ráönteni a tésztát, aminek elkészitése a következő pontban lesz.
Tészta elkészitése
Lisztet, a Dr. Oetker Sütőpor és a zabpelyhet összekeverem egy tálban. Hozzáteszem a barnacukrot, a tojások sárgáját, a rumaromát.
A tojások fehérjét egy csipet sóval külön tálban felverem. Majd óvatosan beleforgatom és összekeverem a tészta másik felével.
Ha van otthon dió, vagy mogyoró ezeket is tehetek a tésztába!
A tésztát ráöntöm a lábasban lévő mézes-gyümölcsös keverék tetejére és berakom a sütőbe. Körülbelül 20 perc kell neki mire megsül, de látni fogjuk amikor "feljön a tészta". Tűpróbával ellenőrizzük és amikor megsült, kiveszem a sütőből.
Forditás
Egyszerű zabpelyhes, mézes, barnacukros, gyümölcsös sütemény
Hozzávalók
tésztához:
Mézes-gyümölcsös mix:
Elkészítés lépésről lépésre
Gyümölcsök előkészÍtése
A süti gyümölcsös része
Add hozzá a gyümölcsöket, néha keverd meg, ha puhák a gyümölcsök, zárd el alatta a tüzet.
Ennek a tetejére kell majd ráönteni a tésztát, aminek elkészitése a következő pontban lesz.
Tészta elkészitése
Lisztet, a Dr. Oetker Sütőpor és a zabpelyhet összekeverem egy tálban. Hozzáteszem a barnacukrot, a tojások sárgáját, a rumaromát.
A tojások fehérjét egy csipet sóval külön tálban felverem. Majd óvatosan beleforgatom és összekeverem a tészta másik felével.
Ha van otthon dió, vagy mogyoró ezeket is tehetek a tésztába!
A tésztát ráöntöm a lábasban lévő mézes-gyümölcsös keverék tetejére és berakom a sütőbe. Körülbelül 20 perc kell neki mire megsül, de látni fogjuk amikor "feljön a tészta". Tűpróbával ellenőrizzük és amikor megsült, kiveszem a sütőből.
Forditás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?