Egyszerű és finom gyümölcskalács
Hozzávalók
Egyszerű és finom gyümölcskalács
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Fakanállal adjuk hozzá a lisztet és a kockára vágott gyümölcsöket. Jól keverjük össze őket.
Tegyük kivajazott - kilisztezett vagy sütőpapírral kibélelt sütőformába és süssük meg. (Amíg szép barna nem lesz a teteje, illetve a tűpróbát is "kiállja". :) )
Sütés után hagyjuk a formában kihűlni. Kihűlés után megszórhatjuk porcukorral, vagy bevonhatjuk olvasztott csokoládéval is.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Egyszerű és finom gyümölcskalács
Hozzávalók
Egyszerű és finom gyümölcskalács
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Fakanállal adjuk hozzá a lisztet és a kockára vágott gyümölcsöket. Jól keverjük össze őket.
Tegyük kivajazott - kilisztezett vagy sütőpapírral kibélelt sütőformába és süssük meg. (Amíg szép barna nem lesz a teteje, illetve a tűpróbát is "kiállja". :) )
Sütés után hagyjuk a formában kihűlni. Kihűlés után megszórhatjuk porcukorral, vagy bevonhatjuk olvasztott csokoládéval is.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?