Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kijevi krémes

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Kijevi krémes

4 db tojásfehérje
4 db tojássárgája
25 dkg margarin
5 dl tej
15 dkg kristálycukor
40 dkg liszt
25 dkg porcukor
2-3 ek. tejföl
25 dkg darált dió
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A hozzávalókat összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, kinyújtjuk, majd a következő diós habbal megkenjük mind 3 lapot. Egyenként sütjük meg őket a tepsi hátán. Diós hab: 4 db tojásfehérjét 15 dkg cukorral keményre verünk, és 25 dkg darált diót beleforgatunk.
Krém: 2 csomag vaníliaízű pudingport 5 dl tejjel, 15 dkg porcukorral felfőzünk, kihűtjük, és hozzáadunk 25 dkg kihabosított Ramát. A tésztalapokat a krémmel megkenve egymásra rétegezzük, másnap szeletelhető.
Kijevi krémes

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
48 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!