Bohémszelet
Hozzávalók
Bohémszelet
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
2. A tészta 2/3-át vajas tepsiben egyenesre elnyomkodjuk, a lekvárral megkenjük. Erre tesszük a 3 db tojássárgájából, a mandulából (vagy a dióból), a csokiból, a porcukorból és a vanillincukorral kemény habbá vert 3 db tojásfehérjéből készült krémet.
3. A maradék tésztát fél cm. vastagra kinyújtjuk, és rácsot sodrunk belőle a süti tetejére. Tojássárgájával megkenjük, és közepes hőfokon megsütjük.
Bohémszelet
Hozzávalók
Bohémszelet
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
2. A tészta 2/3-át vajas tepsiben egyenesre elnyomkodjuk, a lekvárral megkenjük. Erre tesszük a 3 db tojássárgájából, a mandulából (vagy a dióból), a csokiból, a porcukorból és a vanillincukorral kemény habbá vert 3 db tojásfehérjéből készült krémet.
3. A maradék tésztát fél cm. vastagra kinyújtjuk, és rácsot sodrunk belőle a süti tetejére. Tojássárgájával megkenjük, és közepes hőfokon megsütjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?