Kávés tejszínes tortácskák
Hozzávalók
Kávés tejszínes tortácskák
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A kihűlt masszába beletesszük a lisztet. A tejben feloldjuk a szódabikarbónát és a tojással együtt azt is a masszába tesszük, majd elvegyítjük. Ha jól elvegyült minden, és a massza ismét sima, papírral bélelt muffin formába kanalazzuk a tésztát. 15-20 percig sütjük.
Tálalás előtt a tejszínt kemény habbá verjük és a kihűlt süteményekre kanalazzuk, végül megszórjuk kakaóporral.
Tálalás
Tárolás
Kávés tejszínes tortácskák
Hozzávalók
Kávés tejszínes tortácskák
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A kihűlt masszába beletesszük a lisztet. A tejben feloldjuk a szódabikarbónát és a tojással együtt azt is a masszába tesszük, majd elvegyítjük. Ha jól elvegyült minden, és a massza ismét sima, papírral bélelt muffin formába kanalazzuk a tésztát. 15-20 percig sütjük.
Tálalás előtt a tejszínt kemény habbá verjük és a kihűlt süteményekre kanalazzuk, végül megszórjuk kakaóporral.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?