Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Farsangi muffin

Hencsi receptje https://www.sutnijo.hu/profil/287-hencsi
Farsangi muffin
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Muffinok , Kevert tészták, kuglófok

Hozzávalók

Tészta

krém

Tetejére

  • Gumicukor
  • cukordísz
  • marcipán
  • zizi vagy ki mit szeretne
Hencsi Hencsi receptje

Elkészítés

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 170 °C-ra.
A lisztet elkeverjük a sütőporral és a kakaóporral.
A tojásokat kikeverjük a vajjal, a cukorral, majd hozzáadjuk a barackízt.
A masszához hozzáadjuk a lisztes keveréket, majd belekeverjük a tört étcsokoládét.
A tésztát a formába kanalazzuk, és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Krém:
A krém hozzávalóit sűrűre főzzük, majd ha picit kihűlt, de még enyhén meleg belekeverjük a porcukrot és a rámát. Ebbe a kicsit folyós krémbe mártjuk a muffinok tetejét. Majd tetszés szerint díszítjük. A krém kicsit sok, de ha teljesen lehűtjük, bármilyen piskótába betölthetjük. Nekem ebből az adagból, 48 db mini muffin jött ki!
Jó étvágyat hozzá!

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!