Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kétcsokis cupcake

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Muffin tészta:

2 bögre liszt
1 bögre cukor
2 tojás
1 teásaknál fahéj
1 teáskanál szódabikarbóna
12,5 dkg olvasztott margarin
0,5 bögre tej
1 dl narancslé

Krém:

2 dl habtejszín
20 dkg étcsokoládé
10 dkg tejcsokoládé
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tejcsokit és az étcsokit feldaraboljuk. A tejszínt gőz fölött felhevítjük, de nem forraljuk. Beleszórjuk a kétféle csokit és állandó keverés mellett megolvasztjuk. Folpackkal letakarjuk és legalább egy (de inkább 2) órára hűtőbe állítjuk.
Ezalatt a tészta hozzávalóit elkeverjük egymással, majd 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük a papír kapszlikba adagolt muffinokat.
A behűtött csokis tejszínt habosra keverjük, majd csillagcsöves nyomózsákba töltjük és a muffinokra nyomjuk.
Kétcsokis cupcake Kétcsokis cupcake

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!