Diós muffin
Hozzávalók
Diós muffin
Elkészítés
Elkészítés
A lisztet egy nagyobb keverőtálba összekeverjük a dióval, sütőporral és a citrom reszelt héjával, majd hozzáborítjuk a tojásos masszát és jól alaposan összedolgozzuk. A muffin sütőt alaposan kivajazzuk, lisztezzük majd a tésztát jó háromnegyedig a mélyedésekbe töltjük. Közepes lángok kb. 20 percig sütjük. Ha kihűltek, kis lyukakat üthetünk a tetejükbe és lekvárral még ízesíthetjük.
Tárolás
Diós muffin
Hozzávalók
Diós muffin
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A lisztet egy nagyobb keverőtálba összekeverjük a dióval, sütőporral és a citrom reszelt héjával, majd hozzáborítjuk a tojásos masszát és jól alaposan összedolgozzuk. A muffin sütőt alaposan kivajazzuk, lisztezzük majd a tésztát jó háromnegyedig a mélyedésekbe töltjük. Közepes lángok kb. 20 percig sütjük. Ha kihűltek, kis lyukakat üthetünk a tetejükbe és lekvárral még ízesíthetjük.
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?