Fekete-fehér muffin
Hozzávalók
Hozzávalók:
Elkészítés
Előkészítés
A 12 db-os muffinformába papír kapszlikat rakunk, vagy margarinnal kikenjük a formákat.
Elkészítés
A tészta több mint felét a 12 muffinformába töltjük.
A kakaóport és a tejet, a maradék tésztába keverjük, majd a világos tésztára adagoljuk.
Előmelegített sütőben, kb.: 180 fokon, 25 percig, tűptóbáig sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Fekete-fehér muffin
Hozzávalók
Hozzávalók:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A 12 db-os muffinformába papír kapszlikat rakunk, vagy margarinnal kikenjük a formákat.
Elkészítés
A tészta több mint felét a 12 muffinformába töltjük.
A kakaóport és a tejet, a maradék tésztába keverjük, majd a világos tésztára adagoljuk.
Előmelegített sütőben, kb.: 180 fokon, 25 percig, tűptóbáig sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?