Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Rigójancsi muffin

Mesyke receptje https://www.sutnijo.hu/profil/440-mesyke
Rigójancsi muffin
Elkészítési nehézség: Közepes
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Muffinok , Piskóták

Hozzávalók

krém

  • 15 dkg Tibi étcsokoládé
  • 5 dl habmester

tészta

csokimáz

  • 25 dkg Tibi étcsokoládé
  • 5 ek. étolaj
Mesyke Mesyke receptje

Elkészítés

Előkészítés

A sütőt 180 fokra melegítjük.

2 db muffintepsi, 24 db papírkapszli

A tészta, és a hozzávalók dupla mennyiség, tehát 24 db muffin elkészítésére elegendő. A muffintepsit kibéleljük papírkapszlival, belekanalazzuk a tésztát, és 180 fokon 15 percig tűpróbáig sütjük. Míg a tésztán sül,elővesszük az előző nap elkészített, hűtött krémünket.Gépi habverővel kemény habbá verjük (lehet beletenni 1 cs habfixálót) Mikor a muffin kihűlt tetejéről kb. 2cm-es kalapkákat levágunk,az aljára töltjük a krémet.Vízgőz fölött az étcsokit felolvasztom az étolajjal, kalapkákat egyesével belemártogatom,mikor a csoki megszilárdul a muffinok tetejére helyezzük. Egy éjszakára hűtőbe helyezzük, másnap fogyasztható.

Tárolás

Hűtőben.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!