Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Muffin nyuszi és tojás

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Muffin nyuszi és tojás

25 dkg liszt
1 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
1 késhegynyi szódabikarbóna
15 dkg cukor
2 egész tojás
2,5 dl tej
1 dl étolaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Egy tálba összekeverem a lisztet a sütőporral, szódabikarbónával.
Egy másikba pedig a 2 tojást habosra keverem a cukorral, majd hozzáadom a tejet és az olajat.
A két tál tartalmát összekeverem simára.
Kivajazott, lisztezett formába töltjük és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.

Tálalás

12 db lett.

Alternatív elkészítés

Egy kis tálba vettem ki egy kis tésztát és abba tettem egy kis ételfestéket, így csináltam a színes tojásokat.
Muffin nyuszi és tojás Muffin nyuszi és tojás

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!