Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Márványos muffin

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Márványos muffin

20 dkg Rama
20 dkg porcukor
6 darab tojás
fél csomag Dr. Oetker Sütőpor
30 dkg liszt
Szilikon vagy papír muffin formák
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A Ramát felolvasztjuk, mielőtt hozzáadjuk a többi hozzávalót. A lisztet elkeverjük a Dr. Oetker sütőporral.

Elkészítés

A felolvasztott, langyos Ramához hozzáadjuk a porcukrot, a Dr. Oetker vanillincukrot, a tojásokat és a sütőporos lisztet.
Habverővel összedolgozzuk a hozzávalókat, míg hólyagos masszát nem kapunk.
A tésztát elfelezzük, és az egyikhez hozzádolgozunk még 2 evőkanál kakaóport.
A sütőt közepes hőmérsékletre melegítjük.
A muffin formák aljára fél evőkanálnyi világos tésztát teszünk, majd a tetejére ugyanennyi kakaósat. Egy villa segítségével kicsit összekeverjük a két masszát.
Az előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.
A Dr. Oetker ét Tortabevonót felmelegítjük, és szépen eloszlatjuk a már kihűlt muffinokon.
Végül Dr. Oetker színes Tortadarával díszítjük.

Tálalás

A tésztából 24 darab közepes méretű muffin süthető.

Alternatív elkészítés

Nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon FINOM.
Márványos muffin

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
26 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
21 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!