Márványos muffin
Hozzávalók
Márványos muffin
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Habverővel összedolgozzuk a hozzávalókat, míg hólyagos masszát nem kapunk.
A tésztát elfelezzük, és az egyikhez hozzádolgozunk még 2 evőkanál kakaóport.
A sütőt közepes hőmérsékletre melegítjük.
A muffin formák aljára fél evőkanálnyi világos tésztát teszünk, majd a tetejére ugyanennyi kakaósat. Egy villa segítségével kicsit összekeverjük a két masszát.
Az előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.
A Dr. Oetker ét Tortabevonót felmelegítjük, és szépen eloszlatjuk a már kihűlt muffinokon.
Végül Dr. Oetker színes Tortadarával díszítjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Márványos muffin
Hozzávalók
Márványos muffin
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Habverővel összedolgozzuk a hozzávalókat, míg hólyagos masszát nem kapunk.
A tésztát elfelezzük, és az egyikhez hozzádolgozunk még 2 evőkanál kakaóport.
A sütőt közepes hőmérsékletre melegítjük.
A muffin formák aljára fél evőkanálnyi világos tésztát teszünk, majd a tetejére ugyanennyi kakaósat. Egy villa segítségével kicsit összekeverjük a két masszát.
Az előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.
A Dr. Oetker ét Tortabevonót felmelegítjük, és szépen eloszlatjuk a már kihűlt muffinokon.
Végül Dr. Oetker színes Tortadarával díszítjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?