Ribizlis-banános muffin
Hozzávalók
Ribizlis-banános muffin
Elkészítés
Előkészítés
A sütőt előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseit kibéleljük papírral.
Elkészítés
Egy másik tálkába a banánt villával pépesre törjük, hozzáadjuk a tojást, a cukrot, a vaníliás cukrot és habosra keverjük.
Ezután mehet bele a joghurt és az olaj.
Beleszórjuk a sütőporos lisztet és csomómentesre keverjük. Végül a tejjel lazítjuk.
A lecsöpögött ribizlit óvatosan beleforgatjuk. (Hagyunk pár szemet a tetejére.)
A masszát a papírral bélelt formába adagoljuk. (Én erre egy fagyi kanalat használtam, egy merítés egy muffin.)
A tetejére szórjuk a maradék ribizlit.
Előmelegített sütőben 25 perc alatt 180 fokon alul-felülsütéssel megsütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük.
Tálalás
Tárolás
Ribizlis-banános muffin
Hozzávalók
Ribizlis-banános muffin
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A sütőt előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseit kibéleljük papírral.
Elkészítés
Egy másik tálkába a banánt villával pépesre törjük, hozzáadjuk a tojást, a cukrot, a vaníliás cukrot és habosra keverjük.
Ezután mehet bele a joghurt és az olaj.
Beleszórjuk a sütőporos lisztet és csomómentesre keverjük. Végül a tejjel lazítjuk.
A lecsöpögött ribizlit óvatosan beleforgatjuk. (Hagyunk pár szemet a tetejére.)
A masszát a papírral bélelt formába adagoljuk. (Én erre egy fagyi kanalat használtam, egy merítés egy muffin.)
A tetejére szórjuk a maradék ribizlit.
Előmelegített sütőben 25 perc alatt 180 fokon alul-felülsütéssel megsütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?