Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Frissítő nektarinos csemege

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Frissítő nektarinos csemege
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Ostyalapokból készült sütemények

Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés

A nektarint megmossuk, kimagozzuk, egy barackot vékony csíkokra szeleteljük, a többit apróra vágjuk. Egy üveg tálat fóliával kibéleljük.

Elkészítés

A tejszínt konyhai robotgéppel rövid ideig verjük, majd hozzáadjuk a zselatin fixet, és kemény habbá verjük. A krémsajtot átkeverjük. Az Aranka krémet a tasakon lévő használati utasítás alapján, de 200 ml tej és 100 ml pezsgő felhasználásával elkészítjük, majd a krémsajthoz keverjük. Hozzáforgatjuk a tejszínhabot, végül a felkockázott nektarint. A krémet az előkészített formában elsimítjuk, a tetejét az ostyával befedjük. A desszertet fél órára hűtőszekrénybe helyezzük.

Tálaláskor a desszertet a formából kifordítjuk, tetejét a félretett barack szeletekkel és a maradék kis kockákra vágott ostyával díszítjük.

Tálalás

Kb. 10 szelet

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató