Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokoládés ostya

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Csokoládés ostya

1 tasak ostyalap
1,5 dl kávé
1 db margarin
0,5 kg tejpor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

1,5 dl kávéba beletesszük a margarint. Tűzre téve addig melegítjük, amíg elolvad a margarin. Levesszük a tűzről, belekavarjuk a tejport és a kakaót. Én cukrozott tejport használtam, de ha a tejpor cukormentes, ízlés szerint lehet édesíteni.
Ezzel a csokikrémmel töltöttem meg a lapokat.
Fél óra múlva már lehet szeletelni.

Tárolás

Sokáig eláll.

Alternatív elkészítés

Felszeletelésig raktam rá nehezéket, hogy a legfelső lap is jól beleragadjon a csokiba.
Csokoládés ostya

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
31 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!