Cseresznyés-lekváros tekercs
Hozzávalók
Piskóta laphoz:
Kenéshez:
Ezenkívül:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Nagyméretű tepsibe papírt teszünk, és vékonyan elterítjük rajta a masszát, és az egyik hosszabb szélére teszünk egy-két sort az előkészített gyümölcsből.
Kb. 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük, majd megfordítjuk, lehúzzuk róla a papírt, rákenünk ízlés szerinti lekvárt (én a sárgabarackra esküszöm) és feltekerjük. Így egy lekváros tekercset kapunk, esetemben cseresznyével a közepén.
Cseresznyés-lekváros tekercs
Hozzávalók
Piskóta laphoz:
Kenéshez:
Ezenkívül:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Nagyméretű tepsibe papírt teszünk, és vékonyan elterítjük rajta a masszát, és az egyik hosszabb szélére teszünk egy-két sort az előkészített gyümölcsből.
Kb. 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük, majd megfordítjuk, lehúzzuk róla a papírt, rákenünk ízlés szerinti lekvárt (én a sárgabarackra esküszöm) és feltekerjük. Így egy lekváros tekercset kapunk, esetemben cseresznyével a közepén.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?