Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Gesztenye torta

Baráth Viktória receptje https://www.sutnijo.hu/profil/23190-barath-viktoria
Gesztenye torta
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények , Torták
Másodlagos kategória: Piskóták , Egyéb torták

Hozzávalók

Tészta

Krém

Elkészítés

Tészta

A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat a cukor harmadával habosra keverjük. A fehérjéket félig felverjük, majd a maradék cukorral habosra verjük. Az összes hozzávalót óvatosan egybe keverjük és egy kerek tortaformába simítjuk. 180 Celsius fokon készre sütjük. A kihűlt tortát kétfelé vágjuk, a lapok belső felét ribizlilekvárral megkenjük és közéjük kenjük a habos gesztenyés krémet.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!