Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Gesztenye torta

Baráth Viktória receptje https://www.sutnijo.hu/profil/23190-barath-viktoria
Gesztenye torta
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények , Torták
Másodlagos kategória: Piskóták , Egyéb torták

Hozzávalók

Tészta

Krém

  • 1 csomag gesztenyepüré
  • 2 dl habtejszín
  • 1/2 zacskó Zselatin fix
  • ribizlilekvár

Elkészítés

Tészta

A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat a cukor harmadával habosra keverjük.A fehérjéket félig felverjük, majd a maradék cukorral habosra verjük. Az összes hozzávalót óvatosan egybe keverjük és egy kerek tortaformába simítjuk. 180 Celsius fokon készre sütjük.A kihűlt tortát kétfelé vágjuk,a lapok belső felét ribizlilekvárral megkenjük és közéjük kenjük a habos gesztenyés krémet.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató