Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Gesztenye torta

Baráth Viktória receptje https://www.sutnijo.hu/profil/23190-barath-viktoria
Gesztenye torta
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények , Torták
Másodlagos kategória: Piskóták , Egyéb torták

Hozzávalók

Tészta

Krém

Elkészítés

Tészta

A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat a cukor harmadával habosra keverjük. A fehérjéket félig felverjük, majd a maradék cukorral habosra verjük. Az összes hozzávalót óvatosan egybe keverjük és egy kerek tortaformába simítjuk. 180 Celsius fokon készre sütjük. A kihűlt tortát kétfelé vágjuk, a lapok belső felét ribizlilekvárral megkenjük és közéjük kenjük a habos gesztenyés krémet.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató