Gesztenyekrémes piskótatekercs
Hozzávalók
Tésztához:
Krémhez:
Szóráshoz:
Elkészítés
Elkészítés
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját 3 evőkanál cukorral kikavarjuk. A tojásfehérjét csipet sóval elkezdjük felverni, amikor félig felvertük, apránként hozzáadjuk a 2 evőkanál cukrot és kemény habbá verjük
Elkészítés
Elkészítés
Alternatív elkészítés
Meg ha így járunk el a piskóta nem reped meg.
Gesztenyekrémes piskótatekercs
Hozzávalók
Tésztához:
Krémhez:
Szóráshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját 3 evőkanál cukorral kikavarjuk. A tojásfehérjét csipet sóval elkezdjük felverni, amikor félig felvertük, apránként hozzáadjuk a 2 evőkanál cukrot és kemény habbá verjük
Elkészítés
Elkészítés
Alternatív elkészítés
Meg ha így járunk el a piskóta nem reped meg.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?