Merci nyuszija
Hozzávalók
Merci nyuszija
Mázhoz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A megsült piskótát hagyd teljesen kihűlni. Ez idő alatt keverd el a mázhoz szükséges porcukrot a vízzel, majd felezd el. Az egyik felet még egyszer felezd el és az egyikhez keverd hozzá a kakaóport, a másikhoz pedig a piros színű ételfestéket (vagy piros színű gyümölcs levét) Ha teljesen kihűlt a piskóta, töltsd a legvékonyabb csövű nyomózsákba a mázat és díszítsd vele a nyuszit.
Merci nyuszija
Hozzávalók
Merci nyuszija
Mázhoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A megsült piskótát hagyd teljesen kihűlni. Ez idő alatt keverd el a mázhoz szükséges porcukrot a vízzel, majd felezd el. Az egyik felet még egyszer felezd el és az egyikhez keverd hozzá a kakaóport, a másikhoz pedig a piros színű ételfestéket (vagy piros színű gyümölcs levét) Ha teljesen kihűlt a piskóta, töltsd a legvékonyabb csövű nyomózsákba a mázat és díszítsd vele a nyuszit.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?