Almás krémes piskóta
Hozzávalók
Almás krémes piskóta
Elkészítés
Elkészítés
Az almákat megpucolom, magházukat kiemelem, és így mérem le, majd lereszelem őket.
Egy lábasba teszem, és meglocsolom a fél citrom levével. Hozzáadom a cukrot, és elkezdem főzni.
Közben a narancslében csomómentesen elkeverem a pudingporokat, és azt is hozzáadom az almákhoz, és felfőzöm az egészet.
Az eddigieket akár előző nap is megcsinálhatjuk!
Másnap már csak össze kell állítani a süteményt!
Három lappá vágom a piskótát, lerakom az alsó lapot, és megkenem baracklekvárral, rásimítom az almás töltelék felét. Erre kerül a második lap, amit szintén megkenek lekvárral, és a maradék almás tölteléket ráterítem, és erre teszem a harmadik lapot.
A tetejére elég porcukrot szórni, és már ehetjük is!
Almás krémes piskóta
Hozzávalók
Almás krémes piskóta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az almákat megpucolom, magházukat kiemelem, és így mérem le, majd lereszelem őket.
Egy lábasba teszem, és meglocsolom a fél citrom levével. Hozzáadom a cukrot, és elkezdem főzni.
Közben a narancslében csomómentesen elkeverem a pudingporokat, és azt is hozzáadom az almákhoz, és felfőzöm az egészet.
Az eddigieket akár előző nap is megcsinálhatjuk!
Másnap már csak össze kell állítani a süteményt!
Három lappá vágom a piskótát, lerakom az alsó lapot, és megkenem baracklekvárral, rásimítom az almás töltelék felét. Erre kerül a második lap, amit szintén megkenek lekvárral, és a maradék almás tölteléket ráterítem, és erre teszem a harmadik lapot.
A tetejére elég porcukrot szórni, és már ehetjük is!
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?