Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Cseresznyès Cobbler

Nikol receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1967-nikol
Cseresznyès Cobbler
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények , Édes ételek
Másodlagos kategória: Piték , Egyéb sütemények , Egyéb édes ételek

Hozzávalók

Tèszta

Cseresznye töltelèk

  • 500 g cseresznye kimagozva
  • 2 ek cukor
  • 1 ek kukoricakemènyìtő
  • 150 g cseresznye vagy meggylekvàr
  • 1/2 citrom leve
Nikol Nikol receptje

Elkészítés

Töltelèk

Az összes hozzàvalót keverjük össze ès kis tűzàlló tàlkàkban ( szuflè formàban) osszuk el. A tàlkàk fèlig legyenek megtöltve.

Tèszta

Egy tálban keverjük össze a joghurtot a tojással, az olajjal, a cukorral, a citromhéjjal és a csipet sóval. Adjuk hozzá a lisztet a sütőport ès keverjük össze amíg rugalmas tésztàt kapunk Használhatjuk azonnal, anélkül, hogy pihent volna a hűtőben.
Kis gombócokat formàzunk a tèsztàból ès a cseresznyès töltelèk tetejère rakjuk.
Nem kell szorosan egymàs mellè tenni a tèsztàt.

Sütès

170 C fokon kb 25-30 percig kell sütni amìg aranybarna lesz a tèszta teteje.
Langyosan tàlaljuk.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!