Házi pitetészta
Hozzávalók
Házi pitetészta
Elkészítés
Elkészítés
Nyújtsuk ki egy lisztezett felületen és fektessük egy 23 cm-es piteformába. A széleit kicsipkedhetjük hullámosra, vagy nyomkodjuk le egy villával. Tegyük vissza a hűtőbe fél órára.
Béleljük ki a mélyedést sütőpapírral és tegyünk bele szárazbabot. Ezzel megakadályozzuk, hogy felhólyagosodjon sütés közben. Tegyük be a 190 fokra előmelegített sütőbe és süssük készre 20-25 perc alatt.
Alternatív elkészítés
Házi pitetészta
Hozzávalók
Házi pitetészta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Nyújtsuk ki egy lisztezett felületen és fektessük egy 23 cm-es piteformába. A széleit kicsipkedhetjük hullámosra, vagy nyomkodjuk le egy villával. Tegyük vissza a hűtőbe fél órára.
Béleljük ki a mélyedést sütőpapírral és tegyünk bele szárazbabot. Ezzel megakadályozzuk, hogy felhólyagosodjon sütés közben. Tegyük be a 190 fokra előmelegített sütőbe és süssük készre 20-25 perc alatt.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?