Szilvás rétes
Hozzávalók
2 rúdhoz:
A töltelékhez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Egy nedves konyharuhára fektessünk egy réteslapot és kenjük meg vajjal, vagy olajjal. Fektessünk rá egy újabb lapot, ezt is kenjük meg vajjal és erre még egy lap következik. Oszlassuk el a töltelék felét a rétes hosszabbik végénél és a konyharuha segítségével tekerjük fel. Helyezzük a tepsire és kenjük meg zsiradékkal. A maradék három lappal ugyanígy járjunk el.
Helyezzük a sütőbe és süssük, amíg ropogós barnára nem sül.
Szilvás rétes
Hozzávalók
2 rúdhoz:
A töltelékhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Egy nedves konyharuhára fektessünk egy réteslapot és kenjük meg vajjal, vagy olajjal. Fektessünk rá egy újabb lapot, ezt is kenjük meg vajjal és erre még egy lap következik. Oszlassuk el a töltelék felét a rétes hosszabbik végénél és a konyharuha segítségével tekerjük fel. Helyezzük a tepsire és kenjük meg zsiradékkal. A maradék három lappal ugyanígy járjunk el.
Helyezzük a sütőbe és süssük, amíg ropogós barnára nem sül.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?