Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Túrós lepény

nrdaf receptje https://www.sutnijo.hu/profil/231-nrdaf
Elkészítési nehézség: Közepes
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Szeletek , Piskóták

Hozzávalók

Sárga piskóta

Rózsaszín piskóta

Krém

Díszítés

  • Vaníliás porcukor
nrdaf nrdaf receptje

Elkészítés

Elkészítés

A tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot és a tojássárgáját, a pudingport, a lisztet, és a sütőport. Ezt mind a két tésztánál megcsináljuk, és külön-külön 170°C-ra előmelegített sütőben kisütjük őket.
A krémhez a margarint megolvasztjuk, turmixba öntjük., Kimérjük a többi hozzávalót, és azokat is beledobjuk, majd jól eldolgozzuk a géppel. A két lap közé töltjük a krémet és a tetejét megszórjuk a vaníliás porcukorral.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!