Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Krémes répakocka

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Hozzávalók:

30 dkg sárgarépa
2 db citrom
25 dkg margarin
25 dkg cukor
8 db tojás
40 dkg liszt
10 dkg darált mogyoró
40 dkg natúr krémsajt
18 dkg porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A lereszelt sárgarépát meglocsoljuk 1 citrom levével. A puha margarint összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd egyenként bele dolgozzuk a tojásokat. Hozzáadjuk a sütőporral és a mogyoróval elkevert lisztet, majd a citromos sárgarépát. Margarinnal kikent tepsibe simítjuk a masszát, és előmelegített sütőben 180 fokon 30-40 perc alatt megsütjük. A krémsajtot elkeverjük 15 dkg porcukorral, a maradék citromlével, és a kihűlt tésztára kenjük. Kockára vágva kínáljuk. Díszíthetjük apró, színes csoki tojásokkal, vagy darált pisztáciával.

Elkészítés

Lépés leírása
Krémes répakocka Krémes répakocka

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
28 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!