Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Pöttyös mézes szelet

Bozsó receptje https://www.sutnijo.hu/profil/735-bozso
Pöttyös mézes szelet
Elkészítési nehézség: Közepes
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Szeletek

Hozzávalók

Hozzávalók

Krém

Bozsó Bozsó receptje

Elkészítés

Elkészítés

1. A cukrot, a zsírt, a mézet, és a tojást gőz fölött habosra kavarjuk.
2. A lisztbe tesszük a szódabikarbónát, majd a masszába keverjük.
3. A tésztát 3 részre osztjuk. Kettőből lapot sütünk. A harmadikhoz adjuk a kakaót és a tejet, ezeket jól összedolgozzuk. Ezt elosztjuk 12 egyenlő részre, pálcikákat sodrunk belőlük, majd ezt is megsütjük.
4. A pudingport, a lisztet, és a vaníliás cukrot a tejjel sűrűre főzzük.
5. A margarint a porcukorral habosra kavarjuk, majd a kihűlt krémet belekeverjük.
6. Összeállítás:
Az első lapra tesszük a krém felét, majd a pálcikákat egyenlő távolságra helyezzük. A krém másik felét rákenjük, végül a második lapot is ráhelyezzük.
7. Tetejére: Csokoládé máz kerül.
Tepsi mérete: 25x30 cm.
Sütési hőfok: 180°
Sütési idő: 7-8 perc.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!