Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

A mi barackos sütink

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

5 db tojás
5 ek cukor
25 dkg liszt

Krém:

4 pohár joghurt
3 ek cukor
1.5 dl tej
500 ml tejszín
25 dkg barack
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Tészta elkészítése

A sütőt előmelegítjük. Az 5 db tojást szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját habosra keverjük az 5 ek cukorral, belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet. A felvert tojásfehérjét óvatosan beleforgatjuk. A tepsit kivajazzuk , lisztezzük és beletöltjük a tésztát. kb. 30 percig, tűpróbáig sütjük. Ha kész kivéve a tepsiből, hűlni hagyjuk.

Krém elkészítése

Összekeverjük a 4 pohár joghurtot, a 3 ek cukrot, a vaníliás cukrot. Az 500 ml tejszínt kemény habbá verjük és beletesszük a joghurtos krémbe. 1 tasak zselatint kis lángon 1,5 dl tejben feloldunk. Melegítjük, majd langyosra hűtjük és belekeverjük a már lassan kész krémünkbe. A 25 dkg barackot kockára vágjuk és ezt is beletesszük. A kihűlt piskótánkra kenhetjük is a krémünket. :)

Alternatív elkészítés

A saját ízlésünk szerint díszítsük, tálaljuk. Lehet csoki reszelékkel is szórni, ahogy mi is tettük :)
A mi barackos sütink

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
49 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!