Rafaello szelet
Hozzávalók
barna tészta:
fehér tészta:
krém:
tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A masszát kétfelé osztjuk, egyik feléhez keverjük a kakaóport és darált diót. Tepsibe simítjuk és megsütjük.
A tojásfehérjés egyveleg másik feléhez a kókuszreszeléket keverjük, majd szintén megsütjük.
A krémhez a tojássárgákat a pudingporral, kétféle cukorral és tejjel felfőzzük, s, ha kihűlt, apránként a vajhoz keverjük.
A barna és fehér lapok közé krémet kenünk, a maradék krémmel a süti tetejét vonjuk be, és ízlés szerint csokidarával-reszelékkel vagy kakaóval meghintjük.
Alternatív elkészítés
Rafaello szelet
Hozzávalók
barna tészta:
fehér tészta:
tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A masszát kétfelé osztjuk, egyik feléhez keverjük a kakaóport és darált diót. Tepsibe simítjuk és megsütjük.
A tojásfehérjés egyveleg másik feléhez a kókuszreszeléket keverjük, majd szintén megsütjük.
A krémhez a tojássárgákat a pudingporral, kétféle cukorral és tejjel felfőzzük, s, ha kihűlt, apránként a vajhoz keverjük.
A barna és fehér lapok közé krémet kenünk, a maradék krémmel a süti tetejét vonjuk be, és ízlés szerint csokidarával-reszelékkel vagy kakaóval meghintjük.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?