Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tepsis Raffaello

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

6 db tojásfehérje
20 dkg porcukor
10 dkg liszt
10 dkg kókuszreszelék

Krém:

0,5 l tej
6 db tojássárgája
3 ek. cukor
0,5 kocka margarin
15 dkg porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A 6 db tojásfehérjét kemény habbá verem a 20 dkg porcukorral. Majd óvatosan beleforgatom a lisztet és a kókuszreszeléket. Sütőpapíros tepsiben, lassú tűzön sütöm. /légkeveréses sütőben kb. 40perc/
Előkészítem a krémet:
Egy lábasban, a 2 csomag pudingport, a 3 ek. cukorral, a 6 db tojássárgájával csomómentesre keverem, majd felöntöm a tejjel, és takarék lángon folyamatosan kevergetve sűrűre főzöm.
Félreteszem hűlni, időnként megkeverem, hogy ne bőrösödjön be.
Amíg hűl, a margarint és a porcukrot habosra keverem.
Amint kihűlt a pudingos krém, hozzáadom a vajas krémet, és habosra keverem.
A lapot vastagon megkenem, a tetejét alaposan megszórom kókuszreszelékkel. Egy kicsi krémet félre tettem, amit zöldre színeztem, hogy egy kis nyuszis hangulatú torta készüljön belőle. Kész marcipán figurákkal díszítettem.

Tárolás

Hűtőben.

Elkészítés

Lépés leírása
Tepsis Raffaello Tepsis Raffaello Tepsis Raffaello

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
26 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!