Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Rigó Jancsi

Bius21 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/6441-bius21
Rigó Jancsi
Elkészítési nehézség: Közepes
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Szeletek , Piskóták

Hozzávalók

Töltelék

Tetejére

Bius21 Bius21 receptje

Elkészítés

Elkészítés

Négy tojásból, 80 g lisztből, 80 g cukorból és 15 g kakaóból piskótatésztát készítünk. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és 180 fokon megsütjük. Ezt még egyszer megismételjük. Ha kész a két piskótalap, akkor a vízben feloldjuk a zselatint, a csokoládét megolvasztjuk, a tejszínt felverjük a porcukorral, hozzákeverjük az olvasztott csokit és a langyos zselatint. Ezt a krémet készíthetjük úgyis, hogy csokoládé helyett kakaóport használunk. Válasszuk ki a szebbik piskótalapunkat és a tetejét vonjuk be csokoládéval. Tegyük hűtőbe, úgy előbb megköt. Ha megkötött szeleteljük fel 20 kockára, így könnyebb lesz felvágni a süteményt, mert nem nyomjuk ki belőle a krémet. Az alsó lapon kenjük el a krémet és tegyük rá a felkockázott tetőket. Pihentessük hűtőben, majd szeleteljük fel.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!