Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Mirinda szelet

Bius21 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/6441-bius21
Mirinda szelet
Elkészítési nehézség: Közepes
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Szeletek , Piskóták

Hozzávalók

Piskóta

Krém

  • 250 g túró
  • 250 g margarin
  • 250 g cukor

Máz

Bius21 Bius21 receptje

Elkészítés

Előkészítés

A tojásokat szétválasztjuk.

A hozzávalókból piskótát készítünk. 180 fokos sütőben megsütjük, kihűtjük. A puha margarint a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót. Elkenjük a tésztán. A mázhoz a pudingot az üdítővel lefőzzük a szokásos módon. Ha langyosra hűlt elkenjük a túrós krémen és hűtőbe tesszük dermedni.

Vélemények

Mesyke

Mesyke
2013.11.01. | 19:56

Imádom:)
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!