Gumiszelet
Hozzávalók
Sárga réteg:
Barna réteg:
Fehér réteg:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A tojásokat nem kell szétválasztani, csak jó habosra verni. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és a végén rakjuk bele a zselatint.
Egy vajjal kikent tortaformába öntjük az első réteget és hűtőbe tesszük. Míg elkészül a következő réteg, addig megdermed annyira, hogy ne folyjanak össze a rétegek.
A tetejére tehetünk gyümölcsöt, majd leönthetjük zselatinnal.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Gumiszelet
Hozzávalók
Barna réteg:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A tojásokat nem kell szétválasztani, csak jó habosra verni. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és a végén rakjuk bele a zselatint.
Egy vajjal kikent tortaformába öntjük az első réteget és hűtőbe tesszük. Míg elkészül a következő réteg, addig megdermed annyira, hogy ne folyjanak össze a rétegek.
A tetejére tehetünk gyümölcsöt, majd leönthetjük zselatinnal.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?