Pudingos szelet
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingport és sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd belekeverjük a pudingot. Kettévesszük, az egyikbe kakaóport, a másikba vanillincukrot keverünk.
Egy lapot megkenünk a kakaós krémmel, ráteszünk egy másik lapot, amit megkenünk a világos krémmel. A tetejét olvasztott csokival, vagy egyéb jól bevált csokimázzal vonjuk be.
Pudingos szelet
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingport és sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd belekeverjük a pudingot. Kettévesszük, az egyikbe kakaóport, a másikba vanillincukrot keverünk.
Egy lapot megkenünk a kakaós krémmel, ráteszünk egy másik lapot, amit megkenünk a világos krémmel. A tetejét olvasztott csokival, vagy egyéb jól bevált csokimázzal vonjuk be.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?