Gyümölcsös krémes
Hozzávalók
Piskótához:
Krém:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingport kevés vízzel kikeverjük, a többi vizet feltesszük 10 dkg cukorral, és ha forr, megfőzzük benne a pudingot. A többi cukorral a fehérjét habbá verjük, majd a forró pudingot hozzákeverjük. A kész krémmel megtöltjük a háromfelé vágott piskótát úgy, hogy a lapot visszahelyezzük a keretbe, mert így nem folyik ki a krém. A tetejére krém kerül, mert erre tesszük a gyümölcsöt. Pl. befőtt barack, kivi, ananász, meggy, ízlés szerint.
A tetejére zselatint teszünk. A zselatint a befőttlével és a vízzel felfőzzük, ha langyos ráöntjük a süti tetejére. Dermedés után szeleteljük.
Tálalás
Tárolás
Gyümölcsös krémes
Hozzávalók
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingport kevés vízzel kikeverjük, a többi vizet feltesszük 10 dkg cukorral, és ha forr, megfőzzük benne a pudingot. A többi cukorral a fehérjét habbá verjük, majd a forró pudingot hozzákeverjük. A kész krémmel megtöltjük a háromfelé vágott piskótát úgy, hogy a lapot visszahelyezzük a keretbe, mert így nem folyik ki a krém. A tetejére krém kerül, mert erre tesszük a gyümölcsöt. Pl. befőtt barack, kivi, ananász, meggy, ízlés szerint.
A tetejére zselatint teszünk. A zselatint a befőttlével és a vízzel felfőzzük, ha langyos ráöntjük a süti tetejére. Dermedés után szeleteljük.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?