Citromos kocka
Hozzávalók
Citromos kocka
Máz:
Elkészítés
Elkészítés
A sárgákat a cukor másik felével fehéredésig keverem, majd hozzáadom a többi hozzávalót, végén a tojások habját.
A tésztát kivajazott lisztezett tepsibe öntöm és 180 fokon 25-30 percig sütöm.
Amíg sül, elkészítem a mázat. A porcukrot annyi citromlével keverem el, hogy sűrűn folyós legyen, majd belereszelem 1 citrom héját is.
A sütőből kivett, még forró tésztára kenem a mázat.
Tetszőlegesen díszítem.
Citromos kocka
Hozzávalók
Citromos kocka
Máz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A sárgákat a cukor másik felével fehéredésig keverem, majd hozzáadom a többi hozzávalót, végén a tojások habját.
A tésztát kivajazott lisztezett tepsibe öntöm és 180 fokon 25-30 percig sütöm.
Amíg sül, elkészítem a mázat. A porcukrot annyi citromlével keverem el, hogy sűrűn folyós legyen, majd belereszelem 1 citrom héját is.
A sütőből kivett, még forró tésztára kenem a mázat.
Tetszőlegesen díszítem.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?