Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kráter szelet

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

6 tojás
25 dkg cukor
1 dl tej
1 dl étolaj
25 dkg liszt

Krém:

10 dl tej
2 cs. puncspuding
5 ek. cukor
rum vagy rumaroma ízlés szerint

Máz:

1 nagypohár tejföl
4 ek. cukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A krémhez a tejet, a cukrot és a pudingport megfőzzük. Meg kell várni míg teljesen kihűl.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tészta maradék hozzávalóit összedolgozzuk, óvatosan beleforgatjuk a habot, és lisztezett tepsibe öntjük. A krémet a tészta tetejére kanalazzuk. 180 fokos sütőben sütjük.
A máz hozzávalóit összekeverjük, és a megsült tészta tetejére öntjük, majd pár percre visszatesszük a sütőbe.
Kráter szelet

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!