Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Zalai galuska kocka, ahogy Én készítem

merline receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1434-merline
Zalai galuska kocka, ahogy Én készítem
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Szeletek , Piskóták

Hozzávalók

  • 2 db piskótalap (5 tojásból készített)

Krém

merline merline receptje

Elkészítés

Elkészítés

Megsütjük a piskótalapokat. Megfőzzük a csokoládés pudingokat, ízlés szerint cukrozzuk. Közben a mazsolát kevés rumba áztatjuk. Az egyik lapot magas falú tepsibe tesszük, elkészítjük a házi krémes port az előírtak szerint, ebbe keverjük a beáztatott mazsolát. Végül rákenjük a piskótalapra. Ráhelyezzük a második piskótalapot, erre kenjük a kihűlt csokoládé pudingot. Felverjük a habtejszínt kevés cukorral, illetve a habfixálókkal. Ez kerül a pudingos részre. Tetejére olvasztott csokoládét öntözünk. Hűtőbe tesszük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!