Babapiskótás mézes krémes
Hozzávalók
A mézes laphoz:
A töltelékhez:
A mártogatáshoz:
A tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A tejet és pudingport a szokásos módon összefőzzük, a vajat és porcukrot jól kikeverjük és a teljesen kihűlt pudinggal összevegyítjük.
Egy tálban összekeverjük a tejet egy kis rummal és a meggyaromával, amibe majd belemártogatjuk a babapiskótákat.
Az egyik lapot megkenjük a krém felével, majd a babapiskótát belemártjuk egyenként a rumos-meggyes aromás tejbe és kirakjuk vele a krémmel megkent lapot. Majd újra a krém következik, és erre a másik mézes lap.
A tetejét áthúzzuk olvasztott csokoládéval, és hűtőbe tesszük. Másnap szeleteljük.
Babapiskótás mézes krémes
Hozzávalók
A mézes laphoz:
A töltelékhez:
A mártogatáshoz:
A tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tejet és pudingport a szokásos módon összefőzzük, a vajat és porcukrot jól kikeverjük és a teljesen kihűlt pudinggal összevegyítjük.
Egy tálban összekeverjük a tejet egy kis rummal és a meggyaromával, amibe majd belemártogatjuk a babapiskótákat.
Az egyik lapot megkenjük a krém felével, majd a babapiskótát belemártjuk egyenként a rumos-meggyes aromás tejbe és kirakjuk vele a krémmel megkent lapot. Majd újra a krém következik, és erre a másik mézes lap.
A tetejét áthúzzuk olvasztott csokoládéval, és hűtőbe tesszük. Másnap szeleteljük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?