Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Házikó

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Tapasztalatot kíván
Recept megosztása

Hozzávalók

Házikó

6 db ostyalap
35 dkg liszt
15 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 tojás
kevés tej

krémhez:

5dl tej
6 kanál liszt
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A lisztet, margarint, porcukrot, az 1 tojást, a sütőporral, 1 kanál kakaóval és a kevés tejjel összegyúrjuk. Elosztjuk, hogy 24 db legyen belőle. Ostyalap hosszúságúra sodorjuk és sütjük.
Elkészítjük a krémet. A tejet a liszttel megfőzzük. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt krémmel összekeverjük.
Félbevágjuk az ostyalapokat, így 12 lesz belőle és összeállítjuk a tésztát.
(ostyalap-3 sütött rúd, majd kettő végül egy rá- közbe pedig a krémet teszünk mindegyikre és közé-végül a két oldalára az ostyalapok.)
Hidegre tesszük és utána szeleteljük.

Tálalás

4 rúd lesz belőle.
Házikó

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
48 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!