Sárgabarackos morzsasüti
Hozzávalók
Morzsához:
Töltelékhez:
Tésztához:
Elkészítés
Elkészítés
Szép lassan beleforgatjuk a sütőporos lisztet.
Egy közepes méretű tepsit (20*34 cm) kibélelünk sütőpapírral, és belesimítjuk a tésztát.
A megtisztított barackok magját kivesszük, és a gyümölcsöt felcikkezzük, majd a tészta tetejére fektetjük.
A morzsához a margarint a cukorral, sóval és a liszttel összedolgozzuk.
A barackra morzsoljuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig hőlégkeveréssel sütjük.
Ha már majdnem kihűlt, könnyen szeletelhetjük és porcukorral meghintve tálaljuk.
Tálalás
Tárolás
Sárgabarackos morzsasüti
Hozzávalók
Morzsához:
Töltelékhez:
Tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Szép lassan beleforgatjuk a sütőporos lisztet.
Egy közepes méretű tepsit (20*34 cm) kibélelünk sütőpapírral, és belesimítjuk a tésztát.
A megtisztított barackok magját kivesszük, és a gyümölcsöt felcikkezzük, majd a tészta tetejére fektetjük.
A morzsához a margarint a cukorral, sóval és a liszttel összedolgozzuk.
A barackra morzsoljuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig hőlégkeveréssel sütjük.
Ha már majdnem kihűlt, könnyen szeletelhetjük és porcukorral meghintve tálaljuk.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?