Puncsos kocka
Hozzávalók
Piskótalaphoz:
Krémhez:
Töltelékhez:
a lap megkenéséhez:
Elkészítés
Elkészítés
A töltelékhez a sütiszéleket meglocsoljuk a rumaromával és összegyúrjuk, ha nagyon száraz, akkor meglocsolhatjuk egy kevés vízzel.
A krémhez a pudingport elkeverjük a vízzel és hozzáadjuk a felvert hulalából egy keveset. A többit félretesszük a díszítéshez.
A kész lapot elvágjuk ketté. Az alsó lapot megkenjük lekvárral, erre tesszük a tölteléket. Majd befedjük a másik darab lappal. Megkenjük a krémmel. Hűtőbe tesszük. Ha lehűlt felszeleteljük és szeletenként díszítjük a maradék felvert hulalával.
Tálalás
Tárolás
Puncsos kocka
Hozzávalók
Piskótalaphoz:
Töltelékhez:
a lap megkenéséhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A töltelékhez a sütiszéleket meglocsoljuk a rumaromával és összegyúrjuk, ha nagyon száraz, akkor meglocsolhatjuk egy kevés vízzel.
A krémhez a pudingport elkeverjük a vízzel és hozzáadjuk a felvert hulalából egy keveset. A többit félretesszük a díszítéshez.
A kész lapot elvágjuk ketté. Az alsó lapot megkenjük lekvárral, erre tesszük a tölteléket. Majd befedjük a másik darab lappal. Megkenjük a krémmel. Hűtőbe tesszük. Ha lehűlt felszeleteljük és szeletenként díszítjük a maradék felvert hulalával.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?