Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Szivárvány szelet

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Szivárvány szelet

3x2 tojásos piskóta
sárga, csokis és puncsos (a puncsosba egy tasak puncs pudingot is tettem)

Krém hozzávalói:

1 cs. Rama
25 deka porcukor
7 deci tej
tejszínes mogyorós aroma ízlés szerint

A tetejére:

1 tojás fehérje
15 deka porcukor
1 citrom leve
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A margarint a porcukorral krémmé keverem, és ketté veszem.

A pudingokat külön-külön felfőzöm a tejjel. A tejet is kétfelé osztom. A pudingok amikor kihűltek, a margarinos krémmel kikeverem őket A vaníliáshoz adom a mogyorós aromát.

Alulra teszem a csokis lapot, erre jön a puncsos krém, majd a sárga lap, erre kerül a mogyorós krém és végül a puncsos lap. A puncsos lap tetejére pedig a felvert tojás hab kerül. A fehérjét a cukorral és citrommal gőz felett felverem
Szivárvány szelet

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!