Stracciatella szelet
Hozzávalók
Stracciatella szelet
Krém:
Ezenkivül:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A kikent, lisztezett formába belesimítjuk.
Előmelegített sütőbe 180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük (fogpiszkáló próba). Ha megsült, sütőrácsra tesszük hűlni.
Ha kihűlt lapjára kettőbe vágjuk, mind a két lap vágott felületét megkenjük lekvárral.
A krémet a csomagoláson levő előírás szerint elkészítjük, hozzákeverjük az összevágott narancshéjat és az alsó lapra egyenletesen elkenjük, majd a másik lapot a lekváros felével ráhelyezzük. Sodrófával áthengereljük, hogy a lapok és a krém összeálljon.
Pár óra múlva szeleteljük.
Tálalás
Tárolás
Stracciatella szelet
Hozzávalók
Stracciatella szelet
Ezenkivül:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A kikent, lisztezett formába belesimítjuk.
Előmelegített sütőbe 180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük (fogpiszkáló próba). Ha megsült, sütőrácsra tesszük hűlni.
Ha kihűlt lapjára kettőbe vágjuk, mind a két lap vágott felületét megkenjük lekvárral.
A krémet a csomagoláson levő előírás szerint elkészítjük, hozzákeverjük az összevágott narancshéjat és az alsó lapra egyenletesen elkenjük, majd a másik lapot a lekváros felével ráhelyezzük. Sodrófával áthengereljük, hogy a lapok és a krém összeálljon.
Pár óra múlva szeleteljük.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?