Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Tejszínes kocka

Mesyke receptje https://www.sutnijo.hu/profil/440-mesyke
Tejszínes kocka
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Szeletek , Piskóták

Hozzávalók

A sárga piskótához

  • 4 evőkanál liszt
  • 4 db tojás
  • 4 evőkanál cukor

A barna piskótához

Vanília krém

A csokoládés pudinghoz

A tetejére

Az öntethez

Mesyke Mesyke receptje

Elkészítés

Elkészítés

A sárga és barna piskóta hozzávalóiból sütőpapírral kibélelt, közepes tepsiben, 180 fokon megsütjük a piskótalapokat. Míg a piskótánk sül, elkészítjük a vaníliás és a csokoládés pudingot. A habtejszínt felverjük a vaníliás cukrokkal. A kakaós piskótára kenjük a vaníliakrémet, erre tesszük a sárga piskótalapot, amit csoki pudinggal megkenünk, majd végül rátesszük a habtejszínt. 2-3 evőkanál vizet, cukrot, kakaóport összemelegítünk, egészen addig, míg a cukor fel nem olvad, majd a habtejszín tetejére csorgatjuk. Hűtőben jól kifagyasztjuk.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!