Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Habos krémes

moncsesz receptje https://www.sutnijo.hu/profil/10252-moncsesz
Habos krémes
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Szeletek , Piskóták

Hozzávalók

tésztához

Krémhez

díszítéshez

  • 2 dl cukrászhab
  • csokireszelék
moncsesz moncsesz receptje

Elkészítés

Előkészítés

A hozzávalókat kimérjük.

A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájához hozzáadjuk a cukrot és jó habosra keverjük.
A fehérjét felverjük és a cukros sárgáját belekeverjük majd a lisztben elkevert kakaóport is óvatosan belekeverjük. Vajjal kikent, liszttel megszórt tepsiben kb. 30 perc alatt megsütjük.
A krémhez az alapport felverjük a tejjel kb. 5 perc alatt krémes állagot kapunk. A kihűlt piskótára halmozzuk a krémet, elsimítjuk, majd a tetejére kenjük a felvert cukrászhabot, csokireszelékkel díszítjük. Kb. 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.

Tálalás

6 főre.

Tárolás

Hűtőben.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Gyors és finom süti:)

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!