Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Hamis Krémes

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

30 dkg liszt
6 dkg Rama
5 dkg porcukor
1 egész tojás
1/2 dl tej

Krém:

8 dl tej
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A lisztből, Ramából, cukorból, tojásból, sütőporból és tejből tésztát gyúrunk. Mikor készen vagyunk a gyúrással a tésztát három részre osztjuk, vékonyra sodorjuk (kb. 22x30 cm-re) és egyenként 180 C-on előmelegített sütőben kb. 10-13 perc alatt megsütjük őket.
A lapokat félre tesszük és hagyjuk hűlni.
Míg a lapok hűlnek, addig elkészítjük a Dr. Oetker Házi Krémes krémet az előírtak szerint.
Az első lapot megkenjük krémmel, majd tészta, ismét krém és végül a fedő lapot is ráhelyezzük. Érdemes előző nap elkészíteni, hogy a lapok teljesen megpuhuljanak.
A tetejét vékonyan meghintjük porcukorral és máris tálalható ez az egyszerű és mégis nagyszerű édesség.
Hamis Krémes

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
34 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
16 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!