Fagyi szelet
Hozzávalók
Laphoz:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingport egy kevés tejjel, a liszttel, a tojássárgákkal kikeverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk és sűrűre főzzük a pudingporos keverékkel. Ha kihűlt kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint. Ezt kenjük a lap tetejére. Majd a tojásfehérjéket a cukorral gőz felett habbá verjük, és rákenjük a krém tetejére. Betesszük a hűtőbe 2-3 órára, majd felszeleteljük, és megszórjuk a tortadarával.
Tálalás
Tárolás
Fagyi szelet
Hozzávalók
Krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a pudingport egy kevés tejjel, a liszttel, a tojássárgákkal kikeverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk és sűrűre főzzük a pudingporos keverékkel. Ha kihűlt kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint. Ezt kenjük a lap tetejére. Majd a tojásfehérjéket a cukorral gőz felett habbá verjük, és rákenjük a krém tetejére. Betesszük a hűtőbe 2-3 órára, majd felszeleteljük, és megszórjuk a tortadarával.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?