Pudingos gyümölcs szelet
Hozzávalók
A sárga tésztához:
A barna tésztához:
Krém hozzávalói:
Elkészítés
Elkészítés
A tojások fehérjét habbá verem, majd hozzáadom a cukrot és kemény habbá verem.
A tojások sárgáját egyenként hozzákeverem, óvatosan, hogy a tészta ne törjön össze, utána hozzáadom a sütőporos lisztet és végül a langyos olvasztott margarint.
A barna tésztát ugyanígy készítem, csak hozzáadom a kakaóport.
Sütőpapíros sütőlapra teszem, és egyenként megsütöm.
Amikor kisültek a lapok még melegen a sárga tésztát baracklekvárral megkenem és ráteszem a barna lapot.
A pudingot a szokásos módon felfőzöm, és amikor kicsit már kihűlt hozzákeverem a margarint.
A barna tészta tetejére rásimítom és tetszés szerinti gyümölccsel díszítem.
Pudingos gyümölcs szelet
Hozzávalók
A sárga tésztához:
A barna tésztához:
Krém hozzávalói:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojások fehérjét habbá verem, majd hozzáadom a cukrot és kemény habbá verem.
A tojások sárgáját egyenként hozzákeverem, óvatosan, hogy a tészta ne törjön össze, utána hozzáadom a sütőporos lisztet és végül a langyos olvasztott margarint.
A barna tésztát ugyanígy készítem, csak hozzáadom a kakaóport.
Sütőpapíros sütőlapra teszem, és egyenként megsütöm.
Amikor kisültek a lapok még melegen a sárga tésztát baracklekvárral megkenem és ráteszem a barna lapot.
A pudingot a szokásos módon felfőzöm, és amikor kicsit már kihűlt hozzákeverem a margarint.
A barna tészta tetejére rásimítom és tetszés szerinti gyümölccsel díszítem.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?