Túrórudi szelet
Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
A töltelék hozzávalói:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
Az első lapot, amit kinyújtok, a tepsi aljára teszem.
A töltelék hozzávalóit jól összekeverem, hogy sima legyen a krém és a tésztalapra ráteszem.
A második lapot is kinyújtom és a túró krémre teszem.
180 fokos sütőben megsütöm.
Amikor kihűlt csokoládéval bevonom.
A tepsi mérete 24x22-es.
Túrórudi szelet
Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
A töltelék hozzávalói:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az első lapot, amit kinyújtok, a tepsi aljára teszem.
A töltelék hozzávalóit jól összekeverem, hogy sima legyen a krém és a tésztalapra ráteszem.
A második lapot is kinyújtom és a túró krémre teszem.
180 fokos sütőben megsütöm.
Amikor kihűlt csokoládéval bevonom.
A tepsi mérete 24x22-es.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?