Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Bolondos Rigó János

SnowLeopard receptje https://www.sutnijo.hu/profil/17562-snowleopard
Bolondos Rigó János
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Szeletek , Piskóták

Hozzávalók

Bevonáshoz

  • csokoládé
SnowLeopard SnowLeopard receptje

Elkészítés

Elkészítés

A tojásokat kettéválasztjuk, a tojások sárgáját habosra kavarjuk a cukorral, vaníliával, a vízzel, majd belekeverjük a kemény habbá vert fehérjét.
A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóporral, majd óvatosan beleforgatjuk a tojásos masszába.
Hozzákeverjük a diót, majd előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Közben a pudingot megfőzzük, hozzákeverjük a rumot vagy aromát, és hűtjük.
A margarint habosra kavarjuk a cukorral, hozzákeverjük a pudingot.
A krémet a kihűlt tésztára kenjük, csokoládéval vonjuk be.

Tárolás

Hűtőben tároljuk.

Javaslatok, alternatív elkészítés

160°C-on alul-felül sütés.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!